Back

Обучителен Център „Royal“

Ние сме един от най-успешните обучителни центрове в България.

367
Завършили курсисти
435
Завършени обучения
9
Години в бизнеса
6000
Последователи

“Удовлетворението на нашите курсисти е приоритет #1 за нас, като обучителен център.”

Радост Янкова
Мастър преподавател & Управител

Кои сме ние?

Обучителен център „Royal“ е създаден първоначално като студио за красота през 2009 г. и в резултат на натрупания опит и на много запитвания от клиентите ни, които искаха да получат качествено обучение, ние решихме да осъществим една наша идея и мечта и да превърнем студиото в Център за обучения. Нашата основна цел и задача е да продоставим качествено обучение в бюти сектора и в сферата на естетиката.

Обучителен център „Royal“ – гр. Варна е един от най-успешните центрове в страната, с многогодишен опит в обученията и с над 300 успешно дипломирани курсисти. Всеки, който желае да развие своя талант или своята мечта в професия, може да го направи при нас.

С какво се занимаваме?

Обучителен център „Royal“ предлага специални адаптирани програми на обучение за всяка професия в областта на естетиката по специалностите: фризьор, козметик, масажист, маникюрист-педикюрист, перманентен грим, микроблейдинг и други. Всички наши курсове са приспособени за напълно начинаещи или за хора, които биха искали да разширят своите знания и умения в своята област.

Приоритет на нашите учебни програми се състои в многото практически занимания и работата върху реални модели в реална работна среда. Работим само с доказани световно утвърдени и професионални марки с висок стандарт.

Работим с някои от най-известните и професионални марки в сферата на красотата.

Какво казват хората за „Royal“ ?

Държим да осигуряваме най-високо качество на обучение на нашите курсисти.

testimonials-veronika

Вероника – MammaMia Nail Studio

Курс по маникюр, педикюр и ноктопластика

Благодаря за професионализма, знанията, търпението, отношението, приятелството, което получих при вас!
Времето, което споделихме заедно, е безценно за мен и постави едно ново начало в живота ми!
Благодаря! 

mimi-georgieva

Мими Георгиева

Курс по маникюр и курс по перманентен грим

Професионалисти! Много високо ниво на обучение от най-добрите преподаватели. Радост, Георги – стахотни сте! 😘 Обстановката и приятелското отношение към всички нас ни караха да се чувстваме като у дома си. Всеки ден идвах с огромно нетърпение и желание, знаейки че ще науча много нови неща и ще прекарам един чудесен ден с вас! 

 

Курс по микроблейдинг - вежди - Варна - 17

Марго Иванова

Курс по микроблейдинг

Радост Янкова е страхотен преподавател по микроблейдинг и микропигментация, талантлива и винаги до мен! Благодаря ти, Радост! 💞

rumi-tacheva-testimonials

Руми Тачева

Курс по микроблейдинг и миглопластика

Учебен център Роял е най-доброто място за всеки, който е решил да изкара професионални курсове по микроблейдинг, микропигментация и миглопластика. Има теоретична подготовка и много практика, чудесна база с професионални материали. Вниманието от страна на преподавател Радост Янкова е истинско удоволствие. На първо място тя е чудесен човек, който превръща работата в удоволствие. Много земна и разбрана, и с радост ще помогне на всеки за всичко. Съветвам всички, които имат желание да научат нещо, да посетят това вълшебно място и лично да се запознаят с Радост. От все сърце ти желая много успехи – обичам те, Радост 😘

Petya-Toneva

Петя Тонева

Курс по фризьорство

Всичко в студиото е на ниво! Трейнър Даниела Димитрова е отличен професионалист, който успява точно да обясни материала съобразявайки се с индивидуализма на всеки, който иска да усвои професията. Веща и взискателна, но и лъчезарна и разбираща! Благодаря и от сърце!

Natalia-Mateva

Наталия Матева

Курс по микроблейдинг

Скоро завърших курса по Микроблейдинг и съм изключително доволна от Радост като преподавател и като човек.
Невероятно отношение към обучаващия се, приятна атмосфера, внимателен и индивидуален подход, с огромно и истинско желание да бъдеш обучен професионалист.
Много голяма практическа част след която няма как да не практикуваш професията уверено!
Препоръчвам с две ръце и съм благодарна на Радост за отношението и професионализма

Denitsa-Nedelcheva

Деница Неделчева

Курс по професионален грим

Най-доброто място за обучение във Варна. Изключителен екип от професионалисти, които предават опита си по най-достъпния начин. Радост притежава огромен набор от знания и умения и наистина дава всичко от себе си, за да научи начинаещите и определено от нея може да се научи много! Страхотно отношение и индивидуален подход към курсистите. Радвам се, че научих толкова неща от вас и че ви познавам. Препоръчвам с две ръце