Back

Показаните такси включват в себе си всички материали и такси за Държавен изпит.

Курсове по маникюр, педикюр и ноктопластика в гр. Варна за напълно начинаещи, които ще ви помогнат да развиете реални практически знания и умения.

Курс по маникюр, педикюр и ноктопластика

Продължителност: 660 уч. часа / 40 уч. часа всеки модул
Дипломиране: Държавна диплома
Такса за курса: По запитване

Нашето обучение по маникюр и педикюр ще ви научи на две от най-търсените услуги в областта на красотата. Ще се научите как да извършите тези процедури с увереност, придържайки се към професионалното ниво на обслужване.

Към курса
Курсове по микроблейдинг на вежди в гр. Варна за напълно начинаещи, които ще ви помогнат да развиете реални практически знания и умения.

Курс по микроблейдинг

Продължителност: 4-5 трен. дни
Дипломиране: Държавна диплома
Такса за курса: По запитване

Курсовете по микроблейдинг са подходящ за начинаещи, които искат да се занимават с това, както и за практикуващи микропигментисти, които търсят да опреснят и разширят знанията си.

Към курса
Курс по перманентен мезо фон дьо тен ‘BB Glow Treatment’ – Учебен център Royal Варна

Курс по BB Glow Терапия

Продължителност: 1 трен. ден
Дипломиране: Държавна диплома
Такса за курса: По запитване

Това обучение ще ви направи способен в изпълняването на най-голямата тенденция в кратотата в Европа в момента!

Към курса
Курс по микроблейдинг - вежди - Варна - 5

Курс по перманентен грим и микроблейдинг на вежди - комбиниран

Продължителност: 6 трен. дни
Дипломиране: Държавна диплома
Такса за курса: По запитване

За да бъдете сигурни във вашата работа, направихме този комбиниран курс по перманентен грим и микроблейдинг. Тук са включени най-добрите техники и от двата метода, които ще ви направят максимално подготвени.

Към курса
Курсове по миглопластика в гр. Варна за напълно начинаещи, които ще ви помогнат да развиете реални практически знания и умения.

Курс по миглопластика

Продължителност: 2 дни х 4 астр. часа
Дипломиране: Държавна диплома
Такса за курса: По запитване

Нашият курс по миглопластика е предназначен да ви научи на популярната техника, използвана от много хора. Ще се научите как да подчертавате очите със синтетични разширения за вид на по-дълги, дебели и естествени мигли.

Към курса
Курсове по професионален грим в гр. Варна за напълно начинаещи, които ще ви помогнат да развиете реални практически знания и умения.

Курс по професионален грим

Продължителност: 42 уч. часа
Дипломиране: Държавна диплома
Такса за курса: По запитване

Курсовете по професионален грим са проектирана така, че да ви подготвят за знанията, практическите умения и техниките, изисквани от отрасъла, за да можете да правите това с увереност.

Към курса
Курсове по масаж в гр. Варна за напълно начинаещи, които ще ви помогнат да развиете реални практически знания и умения.

Курс по масаж

Продължителност: 2 месеца, интензивно - 1 месец
Дипломиране: Държавна диплома
Такса за курса: По запитване

В курсовете по масаж курсистите ще се научат как да се справят със широк спектър от проблеми, като използват основни и усъвършенствани техники за масаж.

Към курса
курсове-по-козметика-1.2

Курс по козметика

Продължителност: 660 уч. часа
Дипломиране: Държавна диплома
Такса за курса: По запитване

Курсовете по козметика ще ви помогнат да овладеете широк набор от техники за грим, за да започнете да практикувате върху себе си или върху други хора.
Обучението за козметик е подходящо за начинаещи, които искат да се занимават с това.

Към курса
Курсове по фризьорство-Варна-2

Курс по фризьорство

Продължителност: 660 уч. часа
Дипломиране: Държавна диплома
Такса за курса: По запитване

В курсовете по фризьорство ще изградите практическите умения и знания, от които се нуждаете, за да започнете кариера в областта на фризьорството..

Към курса
Курсове по перманентен грим на очна линия в гр. Варна за напълно начинаещи, които ще ви помогнат да развиете реални практически знания и умения.

Курс по перманентен грим

Продължителност: 6 дни
Дипломиране: Държавна диплома
Такса за курса: По запитване

Курсовете по перманентен грим са подходящи както за начинаещи, които искат да придобият опит в реална работна среда, така и за напреднали професионалисти в бюти сферата.

Към курса

Какви са Вашите възможности за кариерно развитие?

Независимо дали искате да работите като терапевт в сферата на красотата или обмисляте да започнете свой собствен бизнес, нашите курсове по красота ще ви помогнат да бъдете подготвени и за двете възможности…

Работите
на свободна практика

Ако желаете да работите на свободна практика, предлагайки терапии и процедури от вашият дом, ще имате достатъчно квалификация с издаваната от нас Държавна диплома.

Всички наши курсисти получават своята Държавна диплома, която ви позволява да бъдете разпознавани като сертифициран терапевт, за да работите с плащащи клиенти от дома си или от друго място. Тя ви позволява да започнете да печелите веднага, дори когато работите за квалификация.

Ако пък вече сте квалифициран терапевт, може да пожелаете да освежите своите знанията или да придобиете нови умения.

Работите
в салон за красота напр.

Ако желаете да натрупате ценен опит в работата в бюти индустрията или просто искате да запазите възможностите си за кариера, нашите курсове ще ви помогнат да придобиете ценни практически знания и умения, за да се чувствате максимално уверени и подготвени в своята практика.

Повечето работодатели в салони, студиа, кино и телевизия ще изискват от своите терапевти да притежават Държавна диплома и Удостоверение за завършено обучение по съответната професия.

Квалификациите, които ще получите при нас, демонстрират пред работодателите, че Вие притежавате известен опит в практиката и сте част от високите стандарти в индустрията.

Опции за плащане, подходящи за всеки

Нашите преподаватели и специалисти са на Ваше разположение на телефон 0885 924 000, за да ви помогнат да запазите своето място по телефона или онлайн. В зависимост от избора Ви, разбира се, можем да предложим избор на опции за плащане. Вижте по-долу за допълнителна информация.

Пълно плащане - Всички курсове

Чрез извършване на плащане в пълен размер можете да си осигурите място за курс и да се насладите на най-голяма гъвкавост, като резервирате всичките си дни за обучение в предпочитаният от Вас удобен час за провеждане на обученията.

Можете да запазите своето място за курс като:

  • се  свържете с наш специалист по телефона – 0885 924 000
  • или използвате нашата онлайн форма за записване – онлайн записване.

Опции за разсрочено плащане - Всички курсове

Също така, всички наши курсове се предлагат и с опцията за разсрочено плащане на таксата за определен курс.

За да изберете най-удобната за Вас опция на разсрочено плащане, можете да се свържете с някои от нашите специалисти, които ще ви помогнат това да стане бързо и безпроблемно – 0885 924 000 или да ни изпратите съобщение от формата ни за контакти – Контакти