Back

Лиценз по НАПОО - Център за професионално обучение „Royal“

Център „Royal“ е официално сертифициран като център за професионално обучение към Министерство на образованието и науката на Р. България с лиценз № 2017121410 от НАПОО /Национална Агенция за Професионално образование и обучение/ към Министерство на образованието. НАПОО е единствената институция в България, предоставяща лицензия на фирмите за професионално обучение. За справки в НАПОО: позвънете на телефон +359 2 970 66 55 или за вход в регистъра на лицензираните центрове последвайте линка http://www.navet.government.bg

Обучителен център „Royal“ предлага специални адаптирани програми на обучение за всяка професия в областта на естетиката по специалностите: фризьор, козметик, масажист, маникюрист-педикюрист, перманентен грим, микроблейдинг и други. Всички наши курсове са приспособени за напълно начинаещи или за хора, които биха искали да разширят своите знания и умения в своята област.

 

Организация и условия на обучение

Въз основа на Държавни образователни изисквания по чл. 1 и рамковите програми по чл. 10, ал. 3 от Закона за професионалното образование и обучение се разработват учебен план и учебни програми за обучението по специалността.

Предлагаме на нашите курсисти обучение в реална работна среда, което е предимство и им дава лек преход от обучението към започване на работа веднага след завършване. Информацията, която даваме е не само от написаното в учебниците, но е изпълнено с примери от 8 годишния опит на преподавателите.

 

Преподавателите

Ние, в център „Royal“, сме горди, че работим с такъв професионален, страстен и приятелски екип от преподаватели, всички от които притежават квалификация от ниво 2 и ниво 3 в специализирания си сектор. Нашите преподаватели са също сертифицирани и лицензирани от МОН, с дългогодишен опит в професионалната бюти индустрия.

 

Дипломиране

В края на курсовете се провежда държавен изпит по теория и практика.

Успешно положилите изпитите по теория и по практика за придобиване на професионална квалификация получават Удостоверение за професионална квалификация.

Успешно положилите държавни изпити по теория на професията и по практика на професията за придобиване на степен на професионална квалификация получават Свиделство за професионална квалификация.

Виж издаваните от нас дипломи

 

Имате въпрос?

Изпратете ни съобщение

Изпратете ни бързо съобщение,ани
Контакти
Лиценз на център Royal - гр. Варна
Лиценз-приложение на център Royal - гр. Варна
Лиценз-приложение 2 на център Royal - гр. Варна