Лиценз по НАПОО - Център за професионално обучение „Royal“

Център „Royal“ е официално сертифициран като център за професионално обучение към Министерство на образованието и науката на Р. България с лиценз № 2017121410 от НАПОО /Национална Агенция за Професионално образование и обучение/ към Министерство на образованието. НАПОО е единствената институция в България, предоставяща лицензия на фирмите за професионално обучение. За справки в НАПОО: позвънете на телефон +359 2 970 66 55 или за вход в регистъра на лицензираните центрове последвайте линка http://www.navet.government.bg

Обучителен център „Royal“ предлага специални адаптирани програми на обучение за всяка професия в областта на естетиката по специалностите: фризьор, козметик, масажист, маникюрист-педикюрист, перманентен грим, микроблейдинг и други. Всички наши курсове са приспособени за напълно начинаещи или за хора, които биха искали да разширят своите знания и умения в своята област.

 

Организация и условия на обучение

Въз основа на Държавни образователни изисквания по чл. 1 и рамковите програми по чл. 10, ал. 3 от Закона за професионалното образование и обучение се разработват учебен план и учебни програми за обучението по специалността.

Предлагаме на нашите курсисти обучение в реална работна среда, което е предимство и им дава лек преход от обучението към започване на работа веднага след завършване. Информацията, която даваме е не само от написаното в учебниците, но е изпълнено с примери от 8 годишния опит на преподавателите.

 

Преподавателите

Ние, в център „Royal“, сме горди, че работим с такъв професионален, страстен и приятелски екип от преподаватели, всички от които притежават квалификация от ниво 2 и ниво 3 в специализирания си сектор. Нашите преподаватели са също сертифицирани и лицензирани от МОН, с дългогодишен опит в професионалната бюти индустрия.

 

Дипломиране

В края на курсовете се провежда държавен изпит по теория и практика.

Успешно положилите изпитите по теория и по практика за придобиване на професионална квалификация получават Удостоверение за професионална квалификация.

Успешно положилите държавни изпити по теория на професията и по практика на професията за придобиване на степен на професионална квалификация получават Свиделство за професионална квалификация.

Виж издаваните от нас дипломи

 

Имате въпрос?

Изпратете ни съобщение

Изпратете ни бързо съобщение,ани
Контакти