Back

Учебни бази - Обучителен център Royal

Обучителен център „Royal“ – гр. Варна е един от най-успешните центрове в страната, с многогодишен опит в обученията и с над 300 успешно дипломирани курсисти.

Осигуряваме за нашите курсисти комфортна и модерна база, лицензирана и одобрена от МОН. Нашите кабинети са оборудвани с най-модерната апаратура, съобразена с всички изисквания и стандарти, за теория и практика за всяка професия – Маникюр, Козметика, Фризьорство и др.

Приоритет на нашите учебни програми се състои в многото практически занимания и работата върху реални модели в реална работна среда. Работим само с доказани световно утвърдени и професионални марки с висок стандарт.

 

Какво ви предлагаме?

Комфортна и модерна база, оборудвана с най-модерната апаратура, съобразена с всички изисквания и стандарти

Гъвкав график на обучения, напълно съобразен със свободното време на курсистите

Лицензирани преподаватели, които са висококвалифицирани и с богат професионален опит

Провеждане на обученията в малки групи, за да обърнем индивидуално внимание на всеки един от Вас

Осигуряваме на нашите курсисти модели през цялото време на обучението

Удобна опция за разсрочено плащане на таксата за курс

Включени в таксата на обучение всички учебни материали и продукти за практически занимания;

Получаване на Държавна диплома и опция за издаване на Europass на избран от Вас език, които Ви осигуряват безпроблемно реализиране в цяла Европа

Курсове по професионален грим в център Royal - гр. Варна

В кои градове се намираме

Нмаерете ни лесно на картата в нашата страница за контакти.

В обучителен център Royal се ангажираме да помагаме на всеки от нашите ученици да постигне целите си. Ние сме с Вас на всяка крачка от пътя – от момента, в който се запишете – до момента, в който завършите, и дори докато напредвате в бъдещата си кариера.

Център Royal има създадени бази и екипи за обучение в следните градове:
 

  • Варна;

  • София

 
Интересът и желанието на курсисти от цялата страна се увеличава, затова екипът на ЦПО “Royal” работи усилено за разширяване на дейността и перспективите за развитие към нови градове на територията на България.

Ако търсите своето професионално развитие в областта на красотата и естетиката, обичате да работите с хора и най-важното – имате подход и умеете да предавате знания и умения, то ние Ви предлагаме да бъдете преподавател на зараждащия се талант и да го въведете в света на грима, козметиката, и фризьорството.