Описание на обучението

Нашият курс по миглопластика е предназначен да ви научи на популярната техника, използвана от много хора, за да подчертаете очите със синтетични разширения, за да придадете външен вид на по-дълги, дебели и естествени мигли.

Не само ще научите как ефективно да прилагате и премахвате удължението на миглите, но също така ще научите как точно да адаптирате миглите към конкретната форма на окото на клиента за желания ефект. По време на курса ще провеждате упражнения с професионален манекен, което ви позволява максимално време да придобиете уменията и да работите по техниката.

 

Курсове по миглопластика в център Royal - гр. Варна

Обучението по миглопластика е нов метод, с помощта на който се увеличава дължината и обема на естествените мигли, без това да им навреди. Копринените мигли се апликират една по една без да имат директен контакт с клепача. Технологията 3D / Russian Volume Lashes не уврежда естествените мигли.

Курсът по поставяне на мигли косъм по косъм е предназначен за напълно начинаещите в тази сфера, както и за работещите гримьори и козметици.

В отговор на различните предпочитания, миглите са с различен обем и цветове. При правилно поставяне и поддръжка миглите имат трайност между 30-90 дни.

Курс по поставяне на мигли косъм по косъм включва теоритико-практическа подготовка по част от професия „Козметика”, специалност „Козметик”, модул „Поставяне на мигли косъм по косъм” по изискванията на МОН и Европейският съюз. Необходимото оборудване и продукти са предоставени от нас и са включени в цената на курса.

Включва демонстрация и упражнения по вграждане на мигли с технологията „Косъм по косъм“, 3D и руски обем. Изучава се подръжка на мигли, безопасно сваляне на мигли.

Участниците ще имат възможността след приключване на обучението да получат пълна информация за всички материали и инструменти, както и да си закупят професионален стартов пакет, необходим за започване на работа.

Техника "Косъм по косъм"

Курсът по удължаването и сгъстяването на мигли посредством техниката „Косъм по косъм” е безвреден и ефикасен метод, с който се гарантира естествена визия и дълготраен ефект. При тази техника се апликират единични удължители върху всяка подходяща естествена мигла, без да се нарушава естествения цикъл на растеж, като в същото време се увеличава дължината и обема на миглите.

 • Курсистът се запознава с технологията на процедурата, видовете продукти, мигли и инструменти, нужни за нейното извършване.

 • Отделя се основно внимание на задължителните хигиенни изисквания, които трябва да се спазват преди, по време и след процедурата.

 • Изучават се основните грешки, които могат да доведат до алергична реакция при клиентите.

 • Запознават се с най-често срещаните проблеми при естествените мигли, растеж и структура на косъма, както и с начините на определяне и изграждане на миглите.

 • Преподава се правилния подход към клиентите преди и по време на процедурата, както и грижите, които трябва да се полагат след нейното приключване.

 • На се предоставя възможността да изучават техниката по определяне на формата и поставяне на миглите, упражнявайки се върху изкуствена глава.

 • Курсиста се упражняват върху жив модел, като следват насоките на лектора.

Обемна техника 3D (4D/5D)

Метод, чрез който се постига изключителна гъстота, изразителност и обем на естествените мигли. Както показва самото име на техниката, тук се използват няколко на брой косъмчета (3, 4 или 5), които се залепват върху един естествен косъм.

 • Изучават се особеностите на технологията на 3D процедурата, видовете продукти, мигли и инструменти, нужни за нейното извършване.

 • На учениците се предоставя възможността да изучават техниката по определяне, изграждане и поставяне на 3D/4D/5D/мигли, като се упражняват върху изкуствени манекени.

Техника Russian Volume

При Russin Volume – Руски обем метода се използват много тънки косъмчета, от които се оформя снопче и по този начин се поставя на естествената мигла, като на всяко око могат да се поставят по този начин много повече косъмчета, които изглеждат по-естествено и красиво. При правилна работа с тази техника, обема на миглите е много по-плътен и обемен.

 • Изучават се особеностите на технологията на Russian Volume процедурата, видовете продукти, мигли и инструменти, нужни за нейното извършване.

 • На учениците се предоставя възможността да изучават техниката по определяне, изграждане и поставяне на Russian Volume мигли, като се упражняват върху изкуствени манекени.

  1. Теоретично запознаване с технологията ‘’Косъм по косъм”, 3D и Руски обем.

  2. Запознаване с показания и противопоказания.

  3. Технология на процедурата.

  4. Запознаване с материали и продукти.

  5. Необходимо оборудване за работа.

  6. Видове мигли

  7. Структура на миглите:

   • цикъл на живот на миглите;

   • как да поддържаме удължените мигли;

   • как да изберем видове мигли;

   • видове необходими материали за поставяне на мигли;

   • видове мигли;

   • видове дължини;

   • видове дебелини;

   • видове извивки;

   • схеми на удължаване и сгъстяване на мигли;

   • удължаване и сгъстяване стъпка по стъпка;

   • способи за залепване на миглите;

   • способи за залепване на 3D мигли;

   • практика и изработка на Руски обем;

   • демонстрация на технологията;

Предлагаме на нашите курсисти обучение в реална работна среда, което е предимство и им дава лек преход от обучението към започване на работа веднага след завършване. Информацията, която даваме е не само от написаното в учебниците, но е изпълнено с примери от 20 годишния опит на преподавателите. Във всяка теоретична тема се прави връзка с процедурите и въздействията в козметичните манипулации.

В курсовете се обръща индивидуално внимание на всеки курсист, като изключително се набляга на практическите занимания и усвояването на специални техники от професията.

Курсистите разполагат със самостоятелни работни места в комфортна и удобна учебна зала за теоретична и практична част и комплект материали.

Курсовете по миглопластика се провеждат във Варна, ул. Йосиф Стоянов №11.

Продължителността на курса е 2 дни x 4 астрономически часа.

Удълженията на миглите стават все по-популярни през последните няколко години, като много от нас искат по-дълги, по-дебели мигли, без да се налага да прилагаме грим или бримки от ежедневието.

Прилагането на отделни мигли към очната линия създава по-пълен, естествен ефект и подобрява външния вид на очите – дългосрочно решение за вашите клиенти. По време на нашия общ курс по миглопластика ще научите процеса на прилагане и отстраняване на отделните мигли, вида на миглите, който е подходящ за всеки клиент, очна форма, естествени мигли и важна информация за противопоказания.

Това е доходоносна услуга за лечение, която бихте могли да практикувате, тъй като клиентите се връщат редовно за повторно прилагане на всеки 2-3 седмици.

Ние, в център „Royal“, сме горди, че работим с такъв професионален, страстен и приятелски екип от преподаватели, всички от които притежават квалификация от ниво 2 и ниво 3 в специализирания си сектор. Нашите преподаватели са също сертифицирани и лицензирани от МОН, с дългогодишен опит в професионалната бюти индустрия.

Нашите специалисти са на Ваше разположение да отговорят на Вашите въпроси и да Ви помогнат при записването за курс.
Обадете се на нашия телефон: 0885 924 000

Също така, можете да направите Вашето записване и онлайн.
Когато се запишете онлайн, наш специалист ще се свърже с Вас. Можете да посетите нашето онлайн записване тук.

 • Заявление за записване в курс за професионално обучение – по образец /на място или по e-mail/;

 • Копие от диплома за завършено средно или висше образование или клас от средното образование;

 • Копие на документ за самоличност;

 • Медицинско свидетелство или здравна книжка, удостоверяващо здравословното състояние на кандидата;

 • Четири актуални снимки;

 • Договор за обучение /сключен между обучителния център и обучаемият за съответния курс – на място или по e-mail/.

 

Научете повече за необходимите документи за записване. Свържете се с нас за повече информация.

В края на курсовете по козметика се провежда държавен изпит по теория и практика.

След успешно завършване придобивате знания, с които можете веднага да се реализирате като успешен Козметик.

Издават Ви се:

 • Държавна диплома;

 • Свидетелство за професионална квалификация професия „Козметик”, специалност Козметика – втора степен на професионална квалификация;

 • Европас – приложение към дипломата, което ще Ви послужи при кандидатстване за работа в страните от ЕС и сертификат на български и на английски за завършено професионално обучение по професията „Козметик”.

Високо качество на обучение

Ние предлагаме висококачествено акредитирани обучения с опитни преподаватели, професионално оборудване и отлична атмосфера за обучение. Обучителният ни център е добре оборудван, лесно достъпен от обществения транспорт и редовно проверяван от официалните органи на МОН, за да сме сигурни, че Ви предоставяме най-доброто обслужване за Вашите пари.

Опитни преподаватели

Ние се гордеем, че работим само с квалифицирани и опитни преподаватели, които са приятелски настроени, приветливи и готови да направят повече от необходимото, за да осигурят възможно най-добрия опит на студентите.

Индивидуално отношение

Всички курсове се изпълняват в малки групи, което дава на обучаемите възможност да задават въпроси или да потърсят допълнителна подкрепа и внимание, ако това е необходимо. Нашият център за обучение е винаги в готовност да започне Вашето обучение. Всички наши зали разполагат с най-съвременните съоръжения и продукти, необходими за придържане към индустриалните стандарти.

Също така разполагаме с текущ екип за поддръжка, който може да отговори на всякакви въпроси, които може да имате във връзка с Вашето обучение при нас – по имейл или по телефона.

Характеристики на курса & Цена

Продължителност

2 дни x 4 астрономически часа.

Дата на започване

Записване по всяко време

Начин на обучение

В кабинети

Дипломиране

Държавна диплома
Свидетелство за професионална квалификация
Европас

Такса за курса

250 лв.

Без скрити такси: включва всички такси за изпити & ДДС.

Всички наши курсове се предлагат с опцията за разсрочено плащане.

Как да се запишете

Онлайн записване

Запишете се за своя курс чрез нашето онлайн записване.

Наш преподавател ще се свърже с Вас.

Запиши курса

Бихте искали да разберете повече за този курс?
Попълнете формата и научете повече за:

Ценообразуване и опции на плащане

Удобни начални дати за Вас

Повече за учебната програма

Начини на обучение

Всичко, от което бихте се интересували, преди да се запишете!


Petya-Toneva

Петя Тонева

Курс по фризьорство

Всичко в студиото е на ниво! Трейнър Даниела Димитрова е отличен професионалист, който успява точно да обясни материала съобразявайки се с индивидуализма на всеки, който иска да усвои професията. Веща и взискателна, но и лъчезарна и разбираща! Благодаря и от сърце!

Natalia-Mateva

Наталия Матева

Курс по микроблейдинг

Скоро завърших курса по Микроблейдинг и съм изключително доволна от Радост като преподавател и като човек.
Невероятно отношение към обучаващия се, приятна атмосфера, внимателен и индивидуален подход, с огромно и истинско желание да бъдеш обучен професионалист.
Много голяма практическа част след която няма как да не практикуваш професията уверено!
Препоръчвам с две ръце и съм благодарна на Радост за отношението и професионализма

Denitsa-Nedelcheva

Деница Неделчева

Курс по професионален грим

Най-доброто място за обучение във Варна. Изключителен екип от професионалисти, които предават опита си по най-достъпния начин. Радост притежава огромен набор от знания и умения и наистина дава всичко от себе си, за да научи начинаещите и определено от нея може да се научи много! Страхотно отношение и индивидуален подход към курсистите. Радвам се, че научих толкова неща от вас и че ви познавам. Препоръчвам с две ръце

Inna

Инна Димитрова

Курс по козметика

Everything is excellent! They make you feel “Royal” 

Maria-Toneva

Мария Тонева

Курс по фризьорство

Най—доброто място за обучение от всякакъв вид свързано с красотата! С най —търпеливите тренери-специалисти. Благодаря ви! Особени благодарности за личния ми трейнър Даниела Димитрова — не просто изключителен преподавател, но и човек!Препоръчвам на всеки!

Neli-Georgieva

Нели Георгиева

Курс по маникюр, педикюр и ноктопластика

Впечатлена съм от заниманията и обучението. Благодаря Ви за знанията, грижите, отношението, разбирането и за всичко, на което ме научихте!