Back

Курсове по професионален грим

This event has expired

Описание на обучението

Ако винаги сте искали да работите като професионален гримьор, курсовете по професионален грим са проектирана така, че да ви подготвят за знанията, практическите умения и техниките, изисквани от отрасъла, за да можете да правите това с увереност.

Това е идеалният тренировъчен пакет за всеки, който иска да стартира и работи като Make-Up Artist, с подкрепата на един от най-успешните обучителни центрове в България. Курсът включва и очни процедури за оцветяване на миглите и веждите, и прилагане на фалшиви мигли, които са отлични допълнителни умения, за да увеличат потенциалните ви услуги, които да предлагате на вашите клиенти.

Обучението за професионален гримьор е лицензирано и акредитирано от МОН, като периодично се извършват строги проверки, за да се гарантират най-високите стандарти на обучение.

След завършването на обучението, Вашият профил и предимството ви пред конкуренцията се повишава значително, когато рекламирате пред потенциални клиенти, осигурявайки гаранция за качеството, че имате формално обучение и сте добре запознати със здравето, безопасността и необходимите процедури.

 

Как се провежда обучението?

Предлагаме на нашите курсисти обучение в реална работна среда, което е предимство и им дава лек преход от обучението към започване на работа веднага след завършване. Информацията, която даваме е не само от написаното в учебниците, но е изпълнено с примери от 10 годишния опит на преподавателите. Във всяка теоретична тема се прави връзка с процедурите и въздействията в козметичните манипулации.

В курсовете се обръща индивидуално внимание на всеки курсист, като изключително се набляга на практическите занимания и усвояването на специални техники от професията.

 

Къде се провежда обучението?

Обучението по перманентен грим и микроблейдинг се провежда във Варна, ул. Йосиф Стоянов №11.

 

Каква е продължителността на обучението?

Продължителността на обучението е около 8 дни.

 

Кои са преподавателите?

Ние, в център „Royal“, сме горди, че работим с такъв професионален, страстен и приятелски екип от преподаватели, всички от които притежават квалификация от ниво 2 и ниво 3 в специализирания си сектор. Нашите преподаватели са също сертифицирани и лицензирани от МОН, с дългогодишен опит в професионалната бюти индустрия.

 

Как да запазите своето място за курс?

Нашите специалисти са на Ваше разположение да отговорят на Вашите въпроси и да Ви помогнат при записването за курс.
Обадете се на нашия телефон: 0885 924 000

Също така, можете да направите Вашето записване и онлайн.
Когато се запишете онлайн, наш специалист ще се свърже с Вас. Можете да посетите нашето онлайн записване тук.

 

Какви са изискваните документи при записване на курс?

  • Заявление за записване в курс за професионално обучение – по образец /на място или по e-mail/;

  • Копие от диплома за завършено средно или висше образование или клас от средното образование;

  • Копие на документ за самоличност;

  • Медицинско свидетелство или здравна книжка, удостоверяващо здравословното състояние на кандидата;

  • Четири актуални снимки;

  • Договор за обучение /сключен между обучителния център и обучаемият за съответния курс – на място или по e-mail/.

 

Какви квалификации ще придобиете?

В края на комбинирая курс по перманентен грим и микроблейдинг се провежда държавен изпит по теория и практика.

След успешно завършване придобивате знания, с които можете веднага да се реализирате като успешен Пигментист.

Издават Ви се:

  • Държавна диплома;

  • Свидетелство за професионална квалификация професия „Козметик”, специалност ‘Микроблейдинг и перманентен грим’ – втора степен на професионална квалификация;

  • Европас – приложение към дипломата, което ще Ви послужи при кандидатстване за работа в страните от ЕС и сертификат на български и на английски за завършено професионално обучение по професията „Козметик”.

 

Защо да изберете център „Royal“?

Високо качество на обучение

Ние предлагаме висококачествено акредитирани обучения с опитни преподаватели, професионално оборудване и отлична атмосфера за обучение. Обучителният ни център е добре оборудван, лесно достъпен от обществения транспорт и редовно проверяван от официалните органи на МОН, за да сме сигурни, че Ви предоставяме най-доброто обслужване за Вашите пари.

Опитни преподаватели

Ние се гордеем, че работим само с квалифицирани и опитни преподаватели, които са приятелски настроени, приветливи и готови да направят повече от необходимото, за да осигурят възможно най-добрия опит на студентите.

Индивидуално отношение

Всички курсове се изпълняват в малки групи, което дава на обучаемите възможност да задават въпроси или да потърсят допълнителна подкрепа и внимание, ако това е необходимо. Нашият център за обучение е винаги в готовност да започне Вашето обучение. Всички наши зали разполагат с най-съвременните съоръжения и продукти, необходими за придържане към индустриалните стандарти.

Също така разполагаме с текущ екип за поддръжка, който може да отговори на всякакви въпроси, които може да имате във връзка с Вашето обучение при нас – по имейл или по телефона.

Start Time

10:00

02.08.2019

Finish Time

17:00

10.08.2019

Address

Учебен Център „Royal“

Event Participants

Leave A Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.