Back

Курс по козметика

Курсове по козметика в център Royal - Варна-2

This event has expired

Описание на обучението

Курсовете по козметика ще Ви помогнат да овладеете широк набор от техники за грим, за да започнете да практикувате върху себе си или върху други хора. Обучението за козметик е подходящо за начинаещи, които искат да се занимават с това.

Курсове по козметика в център Royal - гр. ВарнаКурсовете са проектирани така, че да можете да овладеете всички техники постепенно, като започнете от основни и сравнително прости и се придвижвате към по-напредналите, които професионалните гримьори използват, за да създават съвременен вид в ежедневната си работа.

Нашите курсове по козметика са предназначени да Ви помогнат да бъдете с актуални и съвременни познания в тази бързо развиваща се индустрия.


За кого са подходящ курсовете по козметика? 

 • Ако обичате да експериментирате с грим и да създавате стилен и модерен външен вид на себе си или на другите, този курс е за Вас.
 • Курсът е предназначен за онези, които започват да развиват нови умения и усъвършенстват техниката си за прилагане на грим или мечтаят за вълнуваща кариера като гримьор.
 • Този курс е подходящ и за тези, които вече имат основни познания като гримьор, но искат да придобият умения на ново ниво.

 

Как се провежда обучението?

Предлагаме на нашите курсисти обучение в реална работна среда, което е предимство и им дава лек преход от обучението към започване на работа веднага след завършване. Курсове по козметика в център Royal - Варна-2Информацията, която даваме е не само от написаното в учебниците, но е изпълнено с примери от 8 годишния опит на преподавателите. Във всяка теоретична тема се прави връзка с процедурите и въздействията в козметичните манипулации.

В курсовете се обръща индивидуално внимание на всеки курсист, като изключително се набляга на практическите занимания и усвояването на специални техники от професията.

 

Къде се провежда обучението?

Обучението по микроблейдинг се провежда във Варна, ул. Йосиф Стоянов №11.

 

Каква е продължителността на обучението?

Продължителността на обучението е около 3 месеца.

 

Кои са преподавателите?

Ние, в център ROYAL, сме горди, че работим с такъв професионален, страстен и приятелски екип от преподаватели, всички от които притежават квалификация от ниво 2 и ниво 3 в специализирания си сектор. Нашите преподаватели са също сертифицирани и лицензирани от МОН, с дългогодишен опит в професионалната бюти индустрия.

 

Как да запазите своето място за курс?

Нашите специалисти са на Ваше разположение да отговорят на Вашите въпроси и да Ви помогнат при записването за курс.
Обадете се на нашия телефон: 0885 924 000

 

Какви са изискваните документи при записване на курс?

 • Заявление за записване в курс за професионално обучение – по образец /на място или по e-mail/;

 • Копие от диплома за завършено средно или висше образование или клас от средното образование;

 • Копие на документ за самоличност;

 • Медицинско свидетелство или здравна книжка, удостоверяващо здравословното състояние на кандидата;

 • Четири актуални снимки;

 • Договор за обучение /сключен между обучителния център и обучаемият за съответния курс – на място или по e-mail/.

 

Какви квалификации ще придобиете?

В края на курс по козметика се провежда държавен изпит по теория и практика.

След успешно завършване придобивате знания, с които можете веднага да се реализирате като успешен ‘Специалист по Микроблейдинг’.

Издават Ви се:

 • Държавна диплома;

 • Свидетелство за професионална квалификация професия „Козметик”, специалност ‘Микроблейдинг и перманентен грим’ – втора степен на професионална квалификация;

 • Европас – приложение към дипломата, което ще Ви послужи при кандидатстване за работа в страните от ЕС и сертификат на български и на английски за завършено професионално обучение по професията „Козметик”.

 

Защо да изберете център ROYAL?

Високо качество на обучение

Ние предлагаме висококачествено акредитирани обучения с опитни преподаватели, професионално оборудване и отлична атмосфера за обучение. Обучителният ни център е добре оборудван, лесно достъпен от обществения транспорт и редовно проверяван от официалните органи на МОН, за да сме сигурни, че Ви предоставяме най-доброто обслужване за Вашите пари.

Опитни преподаватели

Ние се гордеем, че работим само с квалифицирани и опитни преподаватели, които са приятелски настроени, приветливи и готови да направят повече от необходимото, за да осигурят възможно най-добрия опит на студентите.

Индивидуално отношение

Всички курсове се изпълняват в малки групи, което дава на обучаемите възможност да задават въпроси или да потърсят допълнителна подкрепа и внимание, ако това е необходимо. Нашият център за обучение е винаги в готовност да започне Вашето обучение. Всички наши зали разполагат с най-съвременните съоръжения и продукти, необходими за придържане към индустриалните стандарти.

Също така разполагаме с текущ екип за поддръжка, който може да отговори на всякакви въпроси, които може да имате във връзка с Вашето обучение при нас – по имейл или по телефона.

Start Time

10:00

25.07.2019

Finish Time

17:00

29.07.2019

Address

Учебен Център „Royal“

Event Participants

Leave A Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.