Модел от курсовете професионален грим в център Royal - гр.Варна

Описание на обучението

Ако винаги сте искали да работите като професионален гримьор, курсовете по професионален грим са проектирана така, че да ви подготвят за знанията, практическите умения и техниките, изисквани от отрасъла, за да можете да правите това с увереност.

Това е идеалният тренировъчен пакет за всеки, който иска да стартира и работи като Make-Up Artist, с подкрепата на един от най-успешните обучителни центрове в България. Курсът включва и очни процедури за оцветяване на миглите и веждите, и прилагане на фалшиви мигли, които са отлични допълнителни умения, за да увеличат потенциалните ви услуги, които да предлагате на вашите клиенти.

Обучението за професионален гримьор е лицензирано и акредитирано от МОН, като периодично се извършват строги проверки, за да се гарантират най-високите стандарти на обучение.

След завършването на обучението, Вашият профил и предимството ви пред конкуренцията се повишава значително, когато рекламирате пред потенциални клиенти, осигурявайки гаранция за качеството, че имате формално обучение и сте добре запознати със здравето, безопасността и необходимите процедури.

 

Как се провежда обучението?

Предлагаме на нашите курсисти обучение в реална работна среда, което е предимство и им дава лек преход от обучението към започване на работа веднага след завършване. Информацията, която даваме е не само от написаното в учебниците, но е изпълнено с примери от 10 годишния опит на преподавателите. Във всяка теоретична тема се прави връзка с процедурите и въздействията в козметичните манипулации.

В курсовете се обръща индивидуално внимание на всеки курсист, като изключително се набляга на практическите занимания и усвояването на специални техники от професията.

 

Къде се провежда обучението?

Обучението по перманентен грим и микроблейдинг се провежда във Варна, ул. Йосиф Стоянов №11.

 

Каква е продължителността на обучението?

Продължителността на обучението е около 8 дни.

 

Кои са преподавателите?

Ние, в център „Royal“, сме горди, че работим с такъв професионален, страстен и приятелски екип от преподаватели, всички от които притежават квалификация от ниво 2 и ниво 3 в специализирания си сектор. Нашите преподаватели са също сертифицирани и лицензирани от МОН, с дългогодишен опит в професионалната бюти индустрия.

 

Как да запазите своето място за курс?

Нашите специалисти са на Ваше разположение да отговорят на Вашите въпроси и да Ви помогнат при записването за курс.
Обадете се на нашия телефон: 0885 924 000

Също така, можете да направите Вашето записване и онлайн.
Когато се запишете онлайн, наш специалист ще се свърже с Вас. Можете да посетите нашето онлайн записване тук.

 

Какви са изискваните документи при записване на курс?

  • Заявление за записване в курс за професионално обучение – по образец /на място или по e-mail/;

  • Копие от диплома за завършено средно или висше образование или клас от средното образование;

  • Копие на документ за самоличност;

  • Медицинско свидетелство или здравна книжка, удостоверяващо здравословното състояние на кандидата;

  • Четири актуални снимки;

  • Договор за обучение /сключен между обучителния център и обучаемият за съответния курс – на място или по e-mail/.

 

Какви квалификации ще придобиете?

В края на комбинирая курс по перманентен грим и микроблейдинг се провежда държавен изпит по теория и практика.

След успешно завършване придобивате знания, с които можете веднага да се реализирате като успешен Пигментист.

Издават Ви се:

  • Държавна диплома;

  • Свидетелство за професионална квалификация професия „Козметик”, специалност ‘Микроблейдинг и перманентен грим’ – втора степен на професионална квалификация;

  • Европас – приложение към дипломата, което ще Ви послужи при кандидатстване за работа в страните от ЕС и сертификат на български и на английски за завършено професионално обучение по професията „Козметик”.

 

Защо да изберете център „Royal“?

Високо качество на обучение

Ние предлагаме висококачествено акредитирани обучения с опитни преподаватели, професионално оборудване и отлична атмосфера за обучение. Обучителният ни център е добре оборудван, лесно достъпен от обществения транспорт и редовно проверяван от официалните органи на МОН, за да сме сигурни, че Ви предоставяме най-доброто обслужване за Вашите пари.

Опитни преподаватели

Ние се гордеем, че работим само с квалифицирани и опитни преподаватели, които са приятелски настроени, приветливи и готови да направят повече от необходимото, за да осигурят възможно най-добрия опит на студентите.

Индивидуално отношение

Всички курсове се изпълняват в малки групи, което дава на обучаемите възможност да задават въпроси или да потърсят допълнителна подкрепа и внимание, ако това е необходимо. Нашият център за обучение е винаги в готовност да започне Вашето обучение. Всички наши зали разполагат с най-съвременните съоръжения и продукти, необходими за придържане към индустриалните стандарти.

Също така разполагаме с текущ екип за поддръжка, който може да отговори на всякакви въпроси, които може да имате във връзка с Вашето обучение при нас – по имейл или по телефона.

Започва

10:00

10.06.2019

Приключва

17:00

15.06.2019

Място

Учебен Център „Royal“

Преподаватели

Публикувай коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *